Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αναμονή για απαντήσεις με την εκταφή οστών του Α. Νικολάου (pics)

Offsite Team -
17.12.2020 - 11:13

Αναμονή για απαντήσεις με την εκταφή οστών του Α. Νικολάου (pics)

Thumbnail
Παρών και ο Ματσάκης - Φωτογραφίες και Βίντεο

Εξελίξεις αναμένονται σε σχέση με την υπόθεση θανάτου του 26χρονου εθνοφρουρού Αθανάσιου Νικολάου, ο οποίος στις 29 Σεπτεμβρίου 2005, εντοπίστηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας στην επαρχία Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης έγινε η εκταφή των οστών του και δεν αποκλείεται να ξανανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης κατόπιν διατάγματος που εξασφάλισε η οικογένεια του αποθανόντος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Στην εκταφή στο κοιμητήριο Αγίας Φύλας συμμετείχαν ο  Ελλαδίτης καθηγητής διευθυντής της Ιατροδικαστικής Διεύθυνσης Αθηνών, Φίλιππος  Κουτσάφτης, και συνεργάτες τους για να εξετάσουν τα οστά σε μια προσπάθεια να υπάρξει κατάληξη στα ακριβή αιτία του θανάτου. 

Στη διαδικασία παρευρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκ μέρους  της οικογένειας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ετοιμαστούν οι εκθέσεις του Καθηγητή Κουτσάφτη και των ιατροδικαστων της Δημοκρατίας και της οικογένειας. 

Τα πορίσματα θα κατατεθούν στις αστυνομικές Αρχές οι οποίες σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα θα αποφανθούν για τα επόμενα βήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΕΔΑΔ σε απόφασή του καταδίκασε την Κυπριακή Δημοκρατία για πλημμελή έρευνα και επιδίκασε 32.000 ευρώ για την οικογένεια του Νικολάου

1

2

3

4

5

Home