Αναστέλλει προσωρινά τις εργασίες σε δυο καταστήματα η Cablenet

Αναστέλλει προσωρινά τις εργασίες σε δυο καταστήματα η Cablenet

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της

Η Cablenet στο πλαίσιο της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, της ασφάλειας του προσωπικού αλλά και των Συνδρομητών της, με πλήρη υπευθυνότητα, λόγω υποψίας εντοπισμού κρούσματος Covid-19, ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή εργασιών και των δύο Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών της στη Λεμεσό.

Η εταιρεία ενεργοποίησε άμεσα το εταιρικό πρωτόκολλο υγείας και πέραν της αναστολής εργασιών έχει ήδη προχωρήσει στη διαδικασία απομάκρυνσης και αυτοπεριορισμού των εργαζομένων μέχρι την ανακοίνωση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Επίσης, η εταιρεία θα προβεί άμεσα σε προληπτική απολύμανση των καταστημάτων, καθώς και στη διενέργεια εργαστηριακών διαγνώσεων για το σύνολο του προσωπικού μας στη Λεμεσό.

Το θέμα της ασφάλειας της υγείας του προσωπικού της εταιρείας, αλλά και των Συνδρομητών είναι εξαιρετικής σημασίας και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να τηρά και να εφαρμόζει όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας, βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών.

Κατά τη διάρκεια της προσωρινής αναστολής των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών, η εξυπηρέτηση για νέες συνδρομές και πληρωμές μπορεί να γίνεται διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας μας www.cablenet.com.cy ή μέσω των συνεργατών στη Λεμεσό.

Home