Άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε γείτονά του με κουζινομάχαιρο

Άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε γείτονά του με κουζινομάχαιρο

Ελλείπει απο την οικία του ηλικιωμένος
Το συμβάν έγινε χθες το απόγευμα.

Άνδρας ηλικίας 47 χρόνων επιτέθηκε χθες το απόγευμα σε γείτονα του ηλικίας 72 χρόνων με κουζινομάχαιρο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στον θώρακα και στο κεφάλι.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα στην Πύλα, Ελληνοκύπριος 47 χρόνων κτύπησε την πόρτα γείτονα του επίσης Ελληνοκύπριου ηλικίας 72 χρόνων και όταν αυτός του άνοιξε μπήκε στο σπίτι και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο.

 

Ο 72χρονος κατάφερε να αφοπλίσει τον 47χρονο παίρνοντας του το μαχαίρι που κρατούσε και το πέταξε στο πάτωμα του σαλονιού, ενώ ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή.

 

Ο ηλικιωμένος κατάφερε και κάλεσε την Αστυνομία και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή όπου διεξήγαγαν έρευνες και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και το κουζινομάχαιρο, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.  

Με ασθενοφόρο ο 72χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην δεξιά πλευρά του θώρακα και στο κεφάλι.  

Αφού έγινε συρραφή στο τραύμα του κεφαλιού και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος έλαβε εξιτήριο.  

Ο 47χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.  

Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 72χρονος βοηθούσε με διάφορους τρόπους τον δράστη να συντηρείται καθώς είναι άτομο με διάφορα προβλήματα, ενώ δεν είχαν διαφορές μεταξύ τους.  

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Home