Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ανήλικοι με σκούτερ αναστάτωσαν την Πάφο - Την πλήρωσε κι αυτός που τους τα νοίκιασε

Γιώργος Μιχαηλίδης -
08.05.2017 - 11:16

Ανήλικοι με σκούτερ αναστάτωσαν την Πάφο - Την πλήρωσε κι αυτός που τους τα νοίκιασε

Thumbnail
Συνέχεια στην εκστρατεία της Αστυνομίας

Aναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή στο στο παραλιακό μέτωπο Πάφου από μικρά ηλεκτρικά σκουτεράκια. Οδηγοί ήταν ανήλικοι με συνέπεια σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκούτερ να ασκηθεί ποινική δίωξη. Αιτία, το γεγονός ότι οι νεαροί προκαλούσαν οχληρία.

Το συμβάν αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της Τροχαίας που προχώρησαν στην  κατάσχεση των σκούτερς.

Μέσα στα πλαίσια της εκστρατείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μέλη της Τροχαίας Πάφου, προχώρησαν χθες στην κατάσχεση ηλεκτροκίνητων σκούτερς που οδηγούσαν ανήλικοι.  Οι ανήλικοι χρησιμοποιούσαν τα σκούτερς που κινούνται με ρεύμα μπαταρίας στον παραλιακό πεζόδρομο προκαλώντας οχληρία και αναστάτωση στους επισκέπτες.  Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται .

 

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, εξαγγέλλεται παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδηγών μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών από αύριο 8 Μαΐου, 2017, μέχρι και τις 14 του ίδιου μήνα.  

Τονίζεται ότι, κατά την επταετία 2010-2016, ποσοστό της τάξης του 55,8% των μοτοποδηλατιστών/μοτοσικλετιστών που έχασαν τη ζωή τους σε οδική τροχαία σύγκρουση, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.  

Βασικοί στόχοι της εκστρατείας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση και πάταξη του φαινομένου της διάπραξης τροχαίων αδικημάτων, αλλά και άλλων παραβάσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων των οδηγών και γενικότερα του κοινού.

 

 

 

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Offsite Team -
27.06.2022 - 19:00

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Ζητήθηκε ιατρική βοήθεια και αναχώρησε από Κύπρο το πλοιάριο με μετανάστες

Ανοικτά της Κύπρου, με δυτική κατεύθυνση, κινείται το πλοιάριο με άτυπους μετανάστες που εντοπίστηκε το πρωί στην περιοχή Ακρωτηρίου, ενώ δυο πρόσωπα αποβιβάστηκαν για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, το σκάφος έφτασε στις ακτές του Ακρωτηρίου για λίγη ώρα και από αυτό αποβιβάστηκαν δυο πρόσωπα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

«Σε κανένα σημείο, κανένας επιβάτης δεν ζήτησε άσυλο, ούτε ανέφερε ότι ήταν σε κίνδυνο», αναφέρουν οι ΒΒ και προσθέτουν πως, πριν την αναχώρηση του σκάφους, οι αρχές των Βάσεων και οι αρχές της Δημοκρατίας παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια.

Το πλοιάριο αναχώρησε καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προορισμός του είναι οι ακτές της Ιταλίας.

ΚΥΠΕ

Home