Ανήλικοι με σκούτερ αναστάτωσαν την Πάφο - Την πλήρωσε κι αυτός που τους τα νοίκιασε

Ανήλικοι με σκούτερ αναστάτωσαν την Πάφο - Την πλήρωσε κι αυτός που τους τα νοίκιασε

Ανήλικοι με σκούτερ αναστάτωσαν την Πάφο - Την πλήρωσε κι αυτός που τους τα νοίκιασε
Συνέχεια στην εκστρατεία της Αστυνομίας

Aναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή στο στο παραλιακό μέτωπο Πάφου από μικρά ηλεκτρικά σκουτεράκια. Οδηγοί ήταν ανήλικοι με συνέπεια σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκούτερ να ασκηθεί ποινική δίωξη. Αιτία, το γεγονός ότι οι νεαροί προκαλούσαν οχληρία.

Το συμβάν αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και της Τροχαίας που προχώρησαν στην  κατάσχεση των σκούτερς.

Μέσα στα πλαίσια της εκστρατείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μέλη της Τροχαίας Πάφου, προχώρησαν χθες στην κατάσχεση ηλεκτροκίνητων σκούτερς που οδηγούσαν ανήλικοι.  Οι ανήλικοι χρησιμοποιούσαν τα σκούτερς που κινούνται με ρεύμα μπαταρίας στον παραλιακό πεζόδρομο προκαλώντας οχληρία και αναστάτωση στους επισκέπτες.  Οι εκστρατείες της Αστυνομίας συνεχίζονται .

 

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, εξαγγέλλεται παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδηγών μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών από αύριο 8 Μαΐου, 2017, μέχρι και τις 14 του ίδιου μήνα.  

Τονίζεται ότι, κατά την επταετία 2010-2016, ποσοστό της τάξης του 55,8% των μοτοποδηλατιστών/μοτοσικλετιστών που έχασαν τη ζωή τους σε οδική τροχαία σύγκρουση, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.  

Βασικοί στόχοι της εκστρατείας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση και πάταξη του φαινομένου της διάπραξης τροχαίων αδικημάτων, αλλά και άλλων παραβάσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ίδιων των οδηγών και γενικότερα του κοινού.

 

 

 

Home