Ανησυχία Τράγκολα: Κίνδυνος να μην εντοπιστεί ποτέ η 6χρονη Σιέρα

Ανησυχία Τράγκολα: Κίνδυνος να μην εντοπιστεί ποτέ η 6χρονη Σιέρα

Γιατί δεν θα χρησιμοποιηθεί το ειδικό ραντάρ στην Κόκκινη Λίμνη - Τι είπε για τη σορό της 6χρονης Σιέρα

Συνεχίζονται με την βοήθεια δυτών και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό της Τρίτης βαλίτσας. Ο εντοπισμός του τσιμεντομπλόκ αναπτέρωσε το ηθικό και την ελπίδα για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Μάλιστα οι έρευνες των αρχών θα επικεντρωθούν σήμερα στο σημείο που βρέθηκε το τσιμεντομπλόκ, καθώς πιστεύετε ότι είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες και με συγκεκριμένη βαλίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι το τσιμεντομπλόκ πάνω στο οποίο υπήρχε δεμένο σχοινί εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την ακτή και σε βάθος 13 μέτρων.

Για τον σκοπό αυτό οι σημερινές έρευνες έχουν ξεκινήσει με την κατάδυση δύτη, στην βορειοανατολική πλευρά της λίμνης κοντά στο σημείο εντοπισμού του τσιμεντομπλόκ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας δεν θα χρησιμοποιηθεί ειδικό ραντάρ στην Κόκκινη Λίμνη, γιατί δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικό, εξαιτίας της μορφολογίας του βυθού.

Ενώ για τις έρευνες στον Ξυλιάτο, προς εντοπισμό και του δεύτερου παιδιού, της εξάχρονης Σιέρα,εξέφρασε βαθιά ανησυχία για τον κίνδυνο να μην εντοπιστεί το πτώμα, εξηγώντας ότι λόγω της παρέλευσης του χρόνου από τη ρίψη του πτώματος του κοριτσιού στη λίμνη, οτιδήποτε μπορεί να έχει συμβεί. Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι οι προσπάθειες δεν τερματίζονται.

 

Home