Ανοίγει από σήμερα για όλους επ' αόριστον η Πύλη εμβολιασμού

Ανοίγει από σήμερα για όλους επ' αόριστον η Πύλη εμβολιασμού

Ανοίγει μόνιμα για όλους άνω των 18 η Πύλη Εμβολιασμού

Ανοίγει στις 07.30 σήμερα Παρασκευή (18/6) επ' αόριστον η Πύλη εμβολιασμού για όλες τις ηλικίες.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Υπενθυμίζουμε πως στη χώρα μας, μέχρι και τις 12 Ιουνίου, ποσοστό 59,3% του πληθυσμού που δύναται να εμβολιαστεί, έλαβε την 1η δόση. Επίσης, ποσοστό 40% έχει ολοκληρώσει το εμβολιαστικό του σχήμα είτε μετά τη χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson&Johnson είτε λαμβάνοντας και τις δύο δόσεις των εμβολίων της AstraZeneca, της Moderna και της Pfizer/BioNTech.

 

pinakas

Σημειώνεται ότι από σήμερα Παρασκευή, 18 Ιουνίου, η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι ανοικτή για όλα τα άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, θα παραμείνει ανοικτή μέχρι να εξαντληθούν τα ραντεβού που θα διατεθούν για εμβολιασμό σε Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν παγκύπρια. Πρόθεση είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προστίθενται ραντεβού με τα διαθέσιμα εμβόλια που θα παραλαμβάνονται.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Προτρέπονται όλοι οι πολίτες να συμβάλουν στο τεράστιο εγχείρημα που είναι σε εξέλιξη για τον εμβολιασμό όσο το δυνατό μεγαλύτερου ποσοστού του πληθυσμού, θωρακίζοντας έτσι ολόκληρη την κοινωνία. Ο υπερβολικός εφησυχασμός είναι αυτή την περίοδο ο μεγαλύτερος εχθρός μας στη μάχη που εξακολουθούμε να δίνουμε ενάντια στον ιό και μπορεί να φέρει ανατροπή στην επιδημιολογική εικόνα και καθυστέρηση στην ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα.

 

 

Home