Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απάντηση ΥΠΠ στις δηλώσεις ΑΚΕΛ για πρόγραμματα αγοράς υπηρεσιών

Offsite Team -
24.05.2019 - 17:51

Απάντηση ΥΠΠ στις δηλώσεις ΑΚΕΛ για πρόγραμματα αγοράς υπηρεσιών

Thumbnail
Τι λέει σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Παιδείας

Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού μέσω ανακοίνωσης στις δηλώσεις του Επικεφαλής του Γραφείου Παιδείας του ΑΚΕΛ για το θέμα των Προγραμμάτων Αγοράς Υπηρεσιών του ΥΠΠ .

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Επικεφαλής του Γραφείου Παιδείας του ΑΚΕΛ, οι οποίες αναφέρονται στο ότι η Κυβέρνηση αθέτησε τις δεσμεύσεις της και δεν έχει παραδώσει την έκθεση των εμπειρογνωμόνων για τον εκσυγχρονισμό των Προγραμμάτων Αγοράς Υπηρεσιών (ΠΑΥ) του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) στους ενδιαφερομένους, το Υπουργείο ενημερώνει ότι:

H έκθεση των εμπειρογνωμόνων για τον εκσυγχρονισμό των Προγραμμάτων Αγοράς Υπηρεσιών του ΥΠΠ έχει παραδοθεί στους ενδιαφερομένους από τις 18 Απριλίου 2019, για να ενημερωθούν και να διεξαχθεί ο διάλογος επί όλων των θεμάτων που αφορούν στα Προγράμματα.

Στόχος του ΥΠΠ παραμένει ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των ΠΑΥ, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:35

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Θα έχουν συνάντηση με τον Υπ. Μεταφορών

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων δρομολογήθηκε για αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας  Υπουργός Μεταφορών και Διοικητικό Συμβούλιο Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξί θα συζητήσουν θέματα σε σχέση με  εξαγγελθείσα στάση εργασίας, η οποία προς ένδειξη καλής θέλησης αίρεται προσωρινά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξ.

Ως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντονιστικής, "επιφυλάσσεται για επαναφορά των μέτρων αν δεν εισακουστεί κατάλληλα και των άμεσα διορθώσεων των μονομερών ενεργειών των φορέων", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Παγκύπρια Συντονιστική Οδηγών Ταξί εκφράζει στο κοινό "ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράστασή του και απολογίες για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί".

ΚΥΠΕ

Home