Απασχόλησαν ξανά την Αστυνομία οι γυναίκες στο επίμαχο βίντεο

Απασχόλησαν ξανά την Αστυνομία οι γυναίκες στο επίμαχο βίντεο

Οι γυναίκες στο επίμαχο βίντεο σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα απασχόλησαν ξανά την Αστυνομία

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα έγινε viral σε λίγες μόνο ώρες, κεντρίζοντας το δημόσιο ενδιαφέρον, είτε αρμοδίων, είτε πολιτών. 

Μερίδα της κοινωνίας κάκισε τη συμπεριφορά των γυναικών που φαίνεται να εξυβρίζουν άλλη γυναίκα στο χώρο στάθμευσης μετά από ατύχημα σε τρίτο όχημα, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite οι γυναίκες απασχόλησαν ξανά την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη για παρόμοιας φύσης περιστατικό. 

κατηγορίες1

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι γυναίκες στο βίντεο – όπως και άλλα άτομα - βρέθηκαν ενώπιον δικαστηρίου για κατηγορίες που αφορούσαν εξύβριση ή/και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, σε υπόθεση του 2013. Ωστόσο, η μία εξ αυτών – που είναι και στο βίντεο - αθωώθηκε στη κατηγορία της εξύβρισης, η οποία ήταν και η μοναδική κατηγορία που αντιμετώπιζε, ενώ οι υπόλοιπες αθωώθηκαν στη κατηγορία για επίθεση. 

Μάλιστα, στην υπόθεση ως παραπονούμενο άτομο ήταν συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο κατήγγειλε εξύβριση και επίθεση. 

παραδοχή1

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση  εκδικάστηκε το 2015, με το δικαστήριο τελικά να αθωώνει τις κατηγορούμενες στην κατηγορία της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, ωστόσο, - κάποιες εκ των γυναικών που είναι στο βίντεο της Λάρνακας - πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση του 2013 παραδέχθηκαν ενοχή στο αδίκημα της εξύβρισης, κάτι που έγινε αποδεχτό από το δικαστήριο, ενώ η μία γυναίκα - όπως αναφέραμε και πιο πάνω - αθωώθηκε στη μοναδική κατηγορία που αντιμετώπιζε, δηλαδή αυτή της εξύβρισης. 

αθώωση1

 

Home