Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απείλησε Διευθύντρια σχολείου για τα μέτρα της πανδημίας

Offsite Team -
13.01.2022 - 08:10

Απείλησε Διευθύντρια σχολείου για τα μέτρα της πανδημίας

Ο 32χρονος γονέας είπε οτι θα προκαλούσε κακό στον σύζυγο και στα παιδιά Διευθύντριας σχολείου

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση ο 32χρονος γονέας, που φέρεται να απείλησε Διευθύντρια Σχολείου στην Πάφο για τα μέτρα Covid- 19.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, ο 32χρονος γονέας μαθητή  συνελήφθη χτες για υπόθεση απειλών εναντίον Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Έμπας, σε σχέση με την εφαρμογή των προνοιών του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.  Ακολούθως αφού κατηγορήθηκε γραπτώς , αυτός αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. 

Ο 32χρονος ανακρινόμενος ωστόσο , είπε  ο κ. Ιωάννου,  αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση και ανέφερε στους ανακριτές πως δεν απείλησε την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Έμπας και ότι απλά ήθελε να μιλήσει μαζί της. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022, γύρω στο μεσημέρι καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου από Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Έμπας ότι την ίδια ημέρα ένας 32χρονος, ο οποίος διαμένει στην Πάφο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη Γραμματεία του Σχολείου και απαίτησε από την υπάλληλο της Γραμματείας να συνομιλήσει με την Διευθύντρια του σχολείου. 

Η υπάλληλος του ανέφερε ότι τη δεδομένη στιγμή η Διευθύντρια δεν μπορούσε να μιλήσει και τότε αυτός φέρεται να απείλησε ότι θα μετέβαινε στην κατοικία της παραπονούμενης και θα προκαλούσε κακό στον σύζυγο και στα παιδιά της. 

Όπως καταγγέλθηκε από την παραπονούμενη, το συγκεκριμένο πρόσωπο επικοινωνεί συχνά με το σχολείο, απαιτώντας και απειλώντας για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τις πρόνοιες του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Εναντίον του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τις εξετάσεις συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου. Χτες αυτός ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση , ενώ ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαιοσύνης.

ΚΥΠΕ

Home