Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Από Σαντορίνη 1 κρούσμα-Εισήγηση Κωστρίκκη για αλλαγές από Ελλάδα

Offsite Team -
29.07.2020

Από Σαντορίνη 1 κρούσμα-Εισήγηση Κωστρίκκη για αλλαγές από Ελλάδα

Thumbnail
Έρχονται νέα μέτρα

Έντονή ανησυχία επικρατεί μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις αναφορικά με τα κρούσματα τόσο σε Κύπρο όσο και σε Ελλάδα.

Συγκεκριμένα σήμερα (29/7) στην Κύπρο εντοπίστηκε διψήφιος αριθμός κρουσμάτων (13), κάτι που έχει να συμβεί από τις 30 Απριλίου.

Όσο αφορά την Ελλάδα σήμερα Τετάρτη (29/7) εντοπίστηκαν 57 κρούσματα, ενώ χθες 52, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας στην Offiste ο δρ Κωστρίκκης, αναφορικά με το θέμα της Ελλάδας τόνισε ότι πρέπει να κατηγοριοποιηθούν οι περιοχές αφού αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αποτελεί ένα μωσαϊκό. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι σε διαφορετική κατηγορία πρέπει να μπουν τα νησιά, όπως η Μύκονος που μαζεύει αρκετό κόσμο και δύσκολα π.χ. τηρούνται οι αποστάσεις, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και διαφορετική ένα χωριό της Πελοποννήσου''.  

Άρα η εισήγηση του Δρ Κωστρίκκη είναι ότι πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο κάποιες περιοχές της Ελλάδας να πέσουν στην κατηγορία Β'.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας, καθώς έχει χτύπησε συναγερμός στις Αρχές μετά και τελευταία κρούσματα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα.

Home