Αποφάσεις ΚΟΠΕ που τιμούν τη μνήμη του Oυράνιου Ιωαννίδη

Αποφάσεις ΚΟΠΕ που τιμούν τη μνήμη του Oυράνιου Ιωαννίδη

Σειρά αποφάσεων έλαβε το ΔΣ της ΚΟΠΕ για να τιμήσει τη μνήμη του επί δέκα χρόνια Γενικού Γραμματέα της και σκαπανέα του κυπριακού αθλητισμού Ουράνιου Ιωαννίδη.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, μετά τον αδόκητο θάνατο την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, του κ. Ιωαννίδη που διετέλεσε και πρόεδρος του ΚΟΑ και της ΚΟΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠΕ συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα πιο κάτω:

1. Nα τηρήσει μονόλεπτη σιγή σε όλους τους αγώνες των Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών.

2. Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα της κηδείας  να αναβληθούν όλοι  οι αγώνες των πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ. 3. Τα Super Cup Aνδρών και Γυναικών για τα επόμενα τρία χρόνια θα ονομάζονται SUPER CUP «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ». 4. Την καθιέρωση βραβείου ήθους στη μνήμη του εκλιπόντος. 5. Τη συγγραφή κειμένου για τη δράση και το έργο του Ουράνιου Ιωαννίδη στην κυπριακή πετοσφαίριση. 6. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠΕ να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος. 7. Κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ εκ μέρους του Δ.Σ. και του προσωπικού της Ομοσπονδίας. 8. Αποστολή συλλυπητήριας επιστολής στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΚΥΠΕ

Home