Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το απόγευμα η σύσκεψη για το Test to Stay στα σχολεία

Offsite Team -
17.01.2022 - 06:50

Το απόγευμα η σύσκεψη για το Test to Stay στα σχολεία

Κατά τη σύσκεψη θα εξεταστούν οι τρόποι εφαρμογής του

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις σε σχέση με το μέτρο Test to Stay, που εξήγγειλε η Κυβέρνηση και αφορά τους μαθητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, οι οποίοι είναι επαφές.

>>>> Αλλαγές στην αποδέσμευση κρουσμάτων από σήμερα - Τι ισχύει <<<<

Συγκεκριμένα οι  τελικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να ληφθούν στη διάρκεια σύσκεψης, στις 15:00, μεταξύ του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομου Προδρόμου, του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, του Επικεφαλής της Επιδημιολογικής Ομάδας, Κωνσταντίνου Τσιούτη, εκπροσώπων των εκπαιδευτικών οργανώσεων και οργανώσεων γονέων.

Το συγκεκριμένο μέτρο που θα εφαρμοζόταν, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης από αυτή τη Δευτέρα, δεν θα εφαρμοστεί τελικά από σήμερα λόγω των αντιδράσεων που προέκυψαν από πλευράς εκπαιδευτικών οργανώσεων και οργανωμένων γονιών. Κατά τη σύσκεψη θα εξεταστούν οι τρόποι εφαρμογής του, δηλαδή αν το μέτρο θα διενεργείται με self test ή rapid test ή με άλλο τρόπο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο Υπουργός Παιδείας έχει δηλώσει πως από πλευράς του Υπουργείου γίνεται ό,τι είναι δυνατόν και υιοθετούνται εισηγήσεις, αν υπάρχουν, για να βρεθούν λύσεις που να ανταποκρίνονται σε αυτές τις συνθήκες.

Ο κ. Προδρόμου τόνισε πως «δεν υπάρχει νόημα να αντιδρούμε», για να σημειώσει ότι «δυστυχώς επικράτησε αναβρασμός και ανησυχία, προκαταλαμβάνοντας το τι θα γινόταν, ενώ δεν έχει προσδιοριστεί με ακρίβεια η πρακτική εφαρμογή».

ΚΥΠΕ

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα

Offsite Team -
28.06.2022 - 14:30

Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε διαμέρισμα

Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός άντρας το πρώι της Τρίτης (28/6) σε διαμέρισμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν μέλη Αστυνομίας όπως και Ιατροδικαστής για εξετάσεις.

Περισσότερα σε λίγο...

Home