Αποχαιρετιστήρια τελετή στο Αεροδρόμιο:Αναχώρησε ο Πάπας

Αποχαιρετιστήρια τελετή στο Αεροδρόμιο:Αναχώρησε ο Πάπας

Μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο αναχώρησε και η μεγάλη αντιπροσωπεία του μαζί με 77 δημοσιογράφους

Με αποχαιρετιστήρια τελετή στο Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας γύρω στις 9 το πρωί, ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Κύπρο, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως «σημαντικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας που προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον».

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ2

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρευρέθηκε στην τελετή γύρω στις 9.10πμ ενώ ο Πάπας και η αντιπροσωπεία του αναχώρησαν 20 λεπτά αργότερα.

Χθες ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο ΓΣΠ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ζεστασιά και τη στοργή που του δόθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 3

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Είχε συναντηθεί επίσης με προκαθήμενο της κυπριακής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β΄ στην Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Κύπρου καθώς και με την Ιερά Σύνοδο στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό. Το απόγευμα ο Πάπας Φραγκίσκος ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κύπρο με μια Οικουμενική Προσευχή με μετανάστες στην καθολική εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στη Λευκωσία.

Μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο αναχωρεί και η μεγάλη αντιπροσωπεία του μαζί με 77 δημοσιογράφους όπου ο επόμενος σταθμός της αποστολής του είναι η Ελλάδα.

Home