Αποχωρεί ο Τράγκολας - Τελευταία μέρα στο γραφείο

Αποχωρεί ο Τράγκολας - Τελευταία μέρα στο γραφείο

Το δημόσιο ευχαριστώ και η πρόθεση να βοηθήσει αμισθί

Αποχωρεί από το Πυροσβεστικό σώμα μετά από 40 χρόνια ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας.

Μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κύριος Τράγκολας ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε μαζί τους  ενώ παράλληλα εκφράζει ετοιμότητα αν χρειαστεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε θέματα των αρμοδιοτήτων του ως Σύμβουλος, τονίζοντας ότι είναιι έτοιμος αμισθί να προσφέρει.

 

Στο μήνυμα του γράφει τα εξής:

 

«Τελευταία μέρα στο γραφείο και τελευταίες ώρες στην Υπηρεσία . 1.3.1979  31.7.2019 . Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, τις γυναίκες και άντρες συναδέλφους μου για τη συνεργασία και τα όσα ζήσαμε μαζί, τον απλό πολίτη για την αγάπη του προς την Υπηρεσία και το πρόσωπο μου. Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπο μου από αναλήψεως των καθηκόντων του το 2013 και τον διαβεβαιώ ότι αν χρειαστεί τις όποιες υπηρεσίες μου σε θέματα των αρμοδιοτήτων μου ως Σύμβουλος, είμαι έτοιμος αμισθί να προσφέρω.

 

Ευχαριστώ επίσης τον τέως Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κον Ιωνά Νικολάου και νυν Γεώργιο Σαββίδη, τους Γενικούς Διευθυντές ιδιαίτερα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως και του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη και λοιπή ηγεσία της Αστυνομίας, Αστυνομικούς Διευθυντές και τα υπόλοιπα μέλη της, τους συνεργάτες στην αντιμετώπιση καταστροφικών συμβάντων, όπως Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Δασών, Διοικητή και προσωπικό Πολιτικής Άμυνας, Επάρχους και προσωπικό Επαρχιακών Διοικήσεων, Διοικητή και προσωπικό ΚΣΕΔ, Προϊστάμενη και προσωπικό Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Προϊστάμενο και Προσωπικό Ταμείου Θήρας, Διευθυντή και προσωπικό Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, τους εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας, του ΕΤΕΑ, της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας των Κοινοτικών Συμβουλίων και του Σωματείου Πυροσβεστών Κόσμου.  

Επιπρόσθετα, θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την συνεργασία που είχαμε για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού.

Όλους σας ευχαριστώ. Η κάθε αλλαγή δεν είναι πρόοδος όμως δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος χωρίς αλλαγή. Εύχομαι υγεία σε όλους με αγάπη και καλή λευτεριά στην πατρίδα μας».

tragkolastr

 

Home