Απόπειρα φόνου Λεμεσού: H κατάσταση της υγείας της 49χρονης (Pic)

Απόπειρα φόνου Λεμεσού: H κατάσταση της υγείας της 49χρονης (Pic)

Άφαντος ο δράστης της απόπειρας φόνου

Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 49χρονης από τη Σρι Λάνκα, που διαπράχθηκε το πρωί σε οικία στο Ζακάκι, στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της.  

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στην οικία της Ε/κ εργοδότριας της 49χρονης "και φαίνεται ότι, ο εν διαστάσει σύζυγος της, ο οποίος επίσης είναι από τη Σρι Λάνκα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέσυρε μαχαίρι και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στο πρόσωπο".

2

 

"Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Λεμεσού και εισήχθη στο χειρουργείο, καθότι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, έχει εσωτερική αιμορραγία και γίνεται προσπάθεια σταθεροποίησης της κατάστασης της", συμπλήρωσε.

 

Πρόσθεσε δε ότι, η Αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που κατέχει, ενώ από τις πληροφορίες φαίνεται πως ο δράστης διαμένει στο εξωτερικό αλλά ήρθε στην Κύπρο και αναμένεται να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του, ώστε να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης.  

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δράστης διέφυγε πεζός, ενώ ήδη έχουν κληθεί για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού δυο πρόσωπα, που φέρεται να εμπλέκονται στο αδίκημα της συνέργειας.  

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος θα εξετάσει και το θύμα.

1

Home