Απόπειρα φόνου: Ο 48χρονος και οι κάμερες θα δώσουν απαντήσεις

Απόπειρα φόνου: Ο 48χρονος και οι κάμερες θα δώσουν απαντήσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αρχίζουν οι καταθέσεις στο ΤΑΕ Λεμεσού - Ψάχνουν απαντήσεις οι Αρχές

Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή αναμένεται να εξεταστούν τις επόμενες ώρες σε μια προσπάθεια των Αρχών να εντοπίσουν τους δράστες της απόπειρα φόνου, ενώ αυτόπτεις μάρτυρες και όχι μόνο αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία του ΤΑΕ για καταθέσεις.

Στο μεταξύ κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιχείρησε να πυροβολήσει ξανά το θύμα, ωστόσο το όπλο του έπαθε εμπλοκή και τότε οι δυο εγκατέλειψαν τη σκηνή. 

2

Το θύμα αν και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Ιδιωτική Κλινική, ενώ σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε εκ νέου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης του.

Η Αστυνομία, αναμένεται να λάβει κατάθεση από τον 48χρονο τις επόμενες ημέρες, αφού μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να το πράξει.

Υπενθυμίζουμε ότι, η απόπειρα διαπράχθηκε ενώ ο 48χρονος βρισκόταν έξω από το εστιατόριο τους στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στη περιοχή Ύψωνα.

3

Δυο πρόσωπα που επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν το θύμα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε με πιστόλι τον 48χρονο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Home