Αποσύρεται η καταγγελία ιατρικής αμέλειας για το θάνατο 36χρονης

Αποσύρεται η καταγγελία ιατρικής αμέλειας για το θάνατο 36χρονης

Λεμεσός: Πεζή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο
Έπειτα από συμπληρωματική κατάθεση της μητέρας της άτυχης 36χρονης - Συνεχίζει τις έρευνες η Αστυνομία

Την πρόθεση να αποσύρει την καταγγελία για ιατρική αμέλεια προς την ιδιωτική κλινική αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού φαίνεται πως αποφάσισε η οικογένεια της άτυχης 36χρονης η οποία εξέπνευσε στη Γερμάνια.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού, Μαρίνο Βασιλείου, η μητέρα της 36χρονης προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση προκειμένου να αποσύρει τις καταγγελίες για ιατρική αμέλεια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου η Αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι υπήρξε ιατρική αμέλεια ή όχι.

Το ιστορικό

Να υπενθυμίσουμε πως η ατυχή 36χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού τον Οκτώβριο του 2018 με τα αποτελέσματα της βιοψίας η οικογένεια έλαβε διαβεβαιώσεις ότι όλα ήταν καθαρά. Ακολούθως η 36χρονη ανάρρωνε στην οικία της. 

Μετά από την πάροδο μερικών εβδομάδων και συγκεκριμένα τον Γενάρη η 36χρονη είχε κάποιες έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαγνώστηκε με κάποια μορφή καρκίνου. 

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά της σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία όπου και της ανέφεραν ότι είχε υποστεί σηψαιμία και πως δε μπορούσαν πλέον να την βοηθήσουν.

Η άτυχη 36χρονη παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Home