Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αρχιεπίσκοπος για διαμαρτυρία: Κράχτες της Αριστεράς

Offsite Team -
13.11.2019 - 12:14

Αρχιεπίσκοπος για διαμαρτυρία: Κράχτες της Αριστεράς

Thumbnail
Χρυσόστομος για διαμαρτυρία εκπαιδευτικών: Δεν ντρέπονται να διαμαρτυρόνται κατά της εκκλησίας;

Ως κράχτες της Αριστεράς χαρακτήρισε όσους διαμαρτυρήθηκαν σήμερα έξω από την Αρχιεπισκοπή ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο οποίος άγει σήμερα τα ονομαστήριά του.

Μιλώντας στο ΡΙΚ, διερωτήθηκε μάλιστα αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ντρέπονται να διαμαρτύρονται κατά της εκκλησίας.

«Έχω ακούσει από τις δηλώσεις τους ότι θα έρθουν με μια βίτσα και ένα διαβατήριο. Το θέμα της βίτσας εγώ το είπα γιατί οι κύριοι καθηγητές θέλουν βίτσα διότι δεν θέλουν να εργάζονται. Αν είχαν λίγο σεβασμό προς την Εκκλησία δεν θα το έκαναν και είναι ντροπή τους. Δεν τους προκαλεί ντροπή να διαμαρτυρηθούν προς την εκκλησία;Εγώ εκπροσωπώ την Εκκλησία. Αν εκπροσωπούσα μόνο τον εαυτό μου καλά να μου κάνουν, αλλά εκπροσωπώ την Εκκλησία».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι πολύ μικροί, για να σηκώσουν το αδύνατο ανάστημα τους, έναντι της εκκλησίας. Και εν πολλοίς λυπούμαι που το λέω, είναι κράχτες της αριστερά και να πάψουν να είναι κράχτες κάποιου κόμματος. Και οι αριστεροί ποιοι είναι; Εκείνοι που δεν έχουν καλές σχέσεις με την εκκλησία. Πέντε, δέκα πενήντα. Δεν είναι παραπάνω αυτοί που είναι άθεοι. Οι περισσότεροι αριστεροί, είναι καλοί άνθρωποι θρησκευόμενοι άνθρωποι, εκκλησιάζονται και σέβονται την Εκκλησία. Και δυστυχώς αυτοί οι πέντε, οι δέκα, οι πενήντα τους εκμεταλλεύονται και δεν το καταλαβαίνουν δυστυχώς».

Επιπλέον, ανέφερε ξανά ότι ζήτησε όπως καταργηθεί η σημερινή μέρα από σχολική αργία.

Περισσότερα σε λίγο...

Home