Αστυνομία Βάσεων: Τσάκωσαν 2 Εκ για καλλιέργεια κάνναβης

Αστυνομία Βάσεων: Τσάκωσαν 2 Εκ για καλλιέργεια κάνναβης

Τους έπιασαν όταν πότιζαν τα φυτά

Δύο Ελληνοκύπριοι άνδρες τέθηκαν υπό κράτηση από την Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων όταν συνελήφθησαν έξω από την περιοχή του Ύψωνα χθες το απόγευμα, για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης.  

Οι Αστυνομικοί ανακάλυψαν πέντε φυτά  (τα οποία σε πλήρη ανάπτυξη θα μπορούσαν να έχουν αξία €25.000) το περασμένο Σαββατοκύριακο και τοποθέτησαν κρυφές κάμερες εν αναμονή των ανδρών που θα επέστρεφαν στη σκηνή.  

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι άντρες, ηλικίας 35 και 36 ετών, θεάθηκαν να ποτίζουν τα φυτά λίγο πριν η Αστυνομία πάρει θέση για τις συλλήψεις τους.  

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

 

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος της Αστυνομίας, Πανίκος Παναγή, ο οποίος ηγήθηκε της επιχείρησης, επαίνεσε τους αστυνομικούς για την επιτυχής σύλληψη.

 

Είπε: ‘’Η επιχείρηση κύλησε πολύ ομαλά, από την αρχή έως το τέλος και καταφέραμε να διασφαλίσουμε δύο επιτυχείς συλλήψεις.  

‘’Έχουμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής στα ναρκωτικά εντός της κοινότητας μας και  στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι παρακολουθούμε και θα διώξουμε οποιοδήποτε άτομο παραβιάζει το νόμο.’’

 

"Ένας από τους συλληφθείς είναι γνωστός στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και έχει εκτίσει ποινή για ναρκωτικά στο παρελθόν. Η διερεύνηση της υπόθεση συνεχίζεται.

Home