Αστυνομία Κύπρου: Τιμήθηκε για το έργο και συνεισφορά της

Αστυνομία Κύπρου: Τιμήθηκε για το έργο και συνεισφορά της

Τιμήθηκε χθες βράδυ στα κεντρικά γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων στη Λευκωσία.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα κεντρικά γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων στη Λευκωσία, η Αστυνομία Κύπρου τιμήθηκε για την συνεισφορά της στο έργο που επιτελείται από τον Σύνδεσμο. 

Η απόφαση για ανακήρυξη της Αστυνομίας ως εξέχουσας τιμωμένης για το έτος 2018, λήφθηκε ομόφωνα κατά την εναρκτήρια τελετή του φετινού ετήσιου Τακτικού Παγκύπριου Συνεδρίου του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε στις 28/3/2019 στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή 120 αντιπροσώπων του Συνδέσμου. 

Στην ψεσινη εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, στον οποίο και επιδόθηκε η Ασπίδα του Συνδέσμου και η Ανώτατη Διάκριση των Τευκριδών, από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μάκη Οικονομίδη.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Υπαρχηγός Αστυνομίας επεσήμανε το αίσθημα υπερηφάνιας της Αστυνομίας Κύπρου για τη μεγάλη αυτή τιμή και μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου. Μεταξύ άλλων ανέφερε

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα σήμερα, εκπροσωπώντας την Αστυνομία Κύπρου, να παραλαμβάνω αυτή την εξαίρετη διάκριση και είναι πραγματική η συγκίνηση μου, γιατί αυτή τη στιγμή τιμάται η Αστυνομία από ένα Σύνδεσμο, ένα Οργανισμό που έχει να περηφανεύεται γιατί συνέβαλε με πράξεις, ιδρώτα και αίμα, στην ύπαρξη και διατήρηση αυτού του πολύπαθου κράτους».

Επίσης, πρόσθεσε «Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα κάνουμε μαζί ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να επικρατεί ο Νόμος, η Τάξη, η Ασφάλεια και η Ευημερία σε αυτόν τον τόπο. Με συναίνεση, με ευθύνη, με σωφροσύνη, με δύναμη και φιλοπατρία, θα συνεργαζόμαστε για το καλό της χώρας μας. Η συνεργασία του κάθε πολίτη με την Αστυνομία, είναι πολύτιμη. Πόσο δε μάλλον, όταν αυτή προέρχεται από ένα τόσο καλά οργανωμένο σύνολο, όπως είναι ο Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων». 

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαρίστησε την Αστυνομία για τη διαχρονική στήριξη προς τον Σύνδεσμο και τη βοήθεια που παρέχει για την υλοποίηση του έργου του, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη διάκριση αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Συνδέσμου αναγνωρίζοντας στο μέγιστο με αυτό τον τρόπο τη σημαντική προσφορά της. 

Home