Αστυνομία: «Το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες(Φωτος)

Αστυνομία: «Το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες(Φωτος)

«Το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες» η επίσημη θέση της Αστυνομίας - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Η Αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με το απανθρακωμένο πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε απόψε σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Λάρνακας.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι «σήμερα λίγο μετά τις έξι το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε.

 

Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

 

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

φ

 

Κληθείς να αναφέρει κατά πόσον οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν στη σκηνή δηλαδή οι Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα, είπε πως «οι ιατροδικαστές μαζί με την Αστυνομία προβαίνουν σε αυτοψία».  

Σε ερώτηση κατά πόσον το πτώμα που εντοπίστηκε ήταν δεμένο, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες και σημείωσε πως η ανθρώπινη σορός «βρέθηκε κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».  

Ερωτηθείς κατά πόσον εντοπίστηκε κάποιο συγκεκριμένο μέσο (όχημα) που ενδεχομένως να μετέφερε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε, απάντησε πως «σ’ αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε περισσότερο πέραν των όσων έχω αναφέρει».

ω

 

Σημειώνεται πολίτης είχε ενημερώσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.  

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη διαφόρων Υπηρεσιών της Δύναμης.  

Η σκηνή έχει αποκλειστεί σε μεγάλη απόσταση, και η περιοχή θα φρουρείται από άνδρες της Αστυνομίας καθ` όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως το πτώμα ήταν δεμένο. Παράλληλα η φωτιά ήταν μόνο στο σημείο που βρισκόταν το πτώμα. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αλλά όλα τα σενάρια παραμένουν πιθανά μέχρι να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την αστυνομία που να μιλά για φόνο.

Home