Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Αστυνομικοί έμειναν χωρίς τα δεδουλευμένα λεφτά τους»

Offsite Team -
22.03.2022 - 19:50

«Αστυνομικοί έμειναν χωρίς τα δεδουλευμένα λεφτά τους»

Ανοικτή επιστολή Κλάδου Αστυνομικού Σώματος Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ προς Πρόεδρο Δημοκρατίας για δεδουλευμένα

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με θέμα «Εξευτελισμός Σωμάτων Ασφαλείας», έδωσε στη δημοσιότητα ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, «φτάσαμε σήμερα, να ενημερωθούμε για το μισθολόγιο του Μαρτίου ότι θα εκκρεμούν και θα παραμείνουν απλήρωτα τα καθήκοντα του 2021 που αφορούν εκμισθώσεις (τις οποίες προπληρώθηκαν στο Αρχηγείο Αστυνομίας), Πουρνάρα, Ποδοσφαιρικούς Αγώνες, Προσωποκρατήσεις και ένα σωρό άλλα υπερωριακά του 2021, ξανά απλήρωτα πέραν των 7 μηνών».

«Οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης, η οποία φέρει την εποπτική ευθύνη του Αρχηγείου, έπεσαν στο κενό. Οικογενειάρχες Αστυνομικοί έμειναν χωρίς τα δεδουλευμένα λεφτά τους για το επερχόμενο Πάσχα. Το Αρχηγείο Αστυνομίας ανήμπορο  να εκπληρώσει χρονοδιαγράμματα, τα οποία το ίδιο έχει δημοσιοποιήσει και επιβάλει. Ως Συντεχνία θα κινηθούμε με νομικά μέτρα», προσθέτει. 

Αναφέρει, παράλληλα, ότι είναι απαίτηση τους μέχρι να εξοφληθούν προς τους Αστυνομικούς όλα τα δεδουλευμένα του 2021, να γίνει παγοποίηση όλων των κονδυλίων που αφορούν το Αρχηγείο Αστυνομίας, εκτός από τους μισθούς και τα υπερωριακά των Αστυνομικών για το 2022 και 2021.  

ΚΥΠΕ

Home