Αυτή είναι η 28χρονη Αριάν – Το δεύτερο θύμα του 35χρονου (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η 28χρονη Αριάν – Το δεύτερο θύμα του 35χρονου (ΦΩΤΟ)

mitsero
Νέες αποκαλύψεις από τον αξιωματικό που οι πράξεις του συγκλονίζουν το παγκύπριο

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ενώπιον του Δικαστηρίου ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου ως κατηγορούμενος για φόνο εκ προμελέτης και του δεύτερου θύματος που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20/4) στο φρεάτιο στο παλιού Μεταλλείου στο Μιτσερού.

Όπως ειπώθηκε κατά την σημερινή δικάσιμο από τον ανακριτή της υπόθεσης, υπαστυνόμο Γιωρκάτζη, ο 35χρονος παραδέχθηκε σε θεληματική του κατάθεση τον φόνο της 38χρονης Mary Rose. Παράλληλα, παραδέχθηκε επίσης και τον φόνο της Αριάν με την οποία είχε ερωτική επαφή και ακολούθως την έπνιξε, την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο στο παλιό Μεταλλείο του Μιτσερού.

Η Arian Palanas Lozano, είναι 28 ετών από με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, και δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο από την Αστυνομία στις 21/7/2018.

ARIAN

 

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίς το πρωί ο 35χρονος οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο σημείο της λίμνης «Μεμί» στον Ξυλιάτο, όπου υπέδειξε το σημείο και τον τρόπο που εξαφάνισε το άψυχο σώμα της 6χρονης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο 35χρονος υπέδειξε σημείο κοντά σε δέντρο στο οποίο έριξε το πτώμα της 6χρονης, ενώ στην συνέχεια το έσπρωξε έτσι ώστε να πέσει στην λίμνη «Μεμί».

Home