Αυτό είναι το εύρημα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Αυτό είναι το εύρημα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση

Παλιά κιβώτια τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν σχετιζονται με την υποθεση φαίνεται να είναι το εύρημα που ανασύρθηκε πριν από λίγο από την Κόκκινη Λίμνη, κατά τις προσπάθειες που γίνονται για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Να σημειώσουμε πως κατά της χθεσινές έρευνες ανασύρθηκε ένα τσιμεντομπλόκ το οποίο οι αρχές έχουν συνδέσει με μία από τις τρεις βαλίτσες. Οι σημερινές έρευνες επικετρώθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε χθες το τσιμπεντομπλόκ χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί ακόμη η τρίτη βαλίτσα.

Σε μια άλλη εξέλιξη όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ο παραιτηθείς Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, παραμένει στο Υπουργείο μέχρι την 1η Ιουνίου. Η παράταη οφείλεται σε παράκληση του Προέδρου ένεκα προγραμματισμένης σύσκεψης του ιδίου μαζί με τον Ιωνά Νικολάου, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Πρόεδρο του Ανωτάτου και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου για την μεταρρύθμιση στο τομέα της δικαιοσύνης.

Home