Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτοί καταζητούνται για επίθεση στη Λεμεσό (Φωτός)

Offsite Team -
07.06.2020

Αυτοί καταζητούνται για επίθεση στη Λεμεσό (Φωτός)

Thumbnail
Τα αδικήματα

Η Αστυνομία καταζητεί τους, Karandeep Singh, 23 χρόνων, Gurdeep Singh Toor, 24 χρόνων και Karandeep Singh, 21 χρόνων, όλοι από την Ινδία, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κακόβουλης ζημιάς, κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν την 31η Μαΐου, 2020, στη Λεμεσό.

ΚταζητκαΤΑΖΚταΖΗΤ5Κταζ6καταζ7ΚΑΤΑΖ9ΚΑΤΑΖ3ΚΑΤΑΖ8ΚΑΤ;ΑΖ1

Για την ίδια υπόθεση αναζητούντε άλλα έξι πρόσωπα, φωτογραφίες των οποίων επισυνάπτονται, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805515 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Σημ: η φωτογραφία των καταζητούμενων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.  Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό

 

Home