Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία στην Πάφο για διαρρήξεις (Φωτος)

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία στην Πάφο για διαρρήξεις (Φωτος)

ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΕΣ - Δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία στην Πάφο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Δύο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταζητείται ο HASAN FARHAT, 42 ετών από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 28 Απριλίου στην επαρχία Πάφου.

katazitoumenos

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό εξαήμερη κράτηση δύο αλλοδαπές ηλικίας 32 και 23 ετών. Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στην οικία όπου διαμένουν και ανήκει στον 42χρονο που καταζητείται, εντοπίστηκε εντός δύο τσαντών, μεγάλος αριθμός ρολογιών, διάφορα κοσμήματα, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα. Εντός της οικίας εντοπίστηκαν επίσης διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις. 

Διαβάστε επίσης: 'Ωρες αγωνίας - Χάθηκαν τα ίχνη 12χρονης στη Λεμεσό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εξάλλου, η Αστυνομία καταζητεί τον Παναγιώτη Νεοκλέους, 26 ετών, από την Πάφο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 28/03-16/04/2020 στην επαρχία Πάφου.

4

Η Αστυνομία απευθύνει  έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806021 / 26806065 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΚΥΠΕ

Home