Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βαριά ποινή σε 54χρονο για εισαγωγή ναρκωτικών

Offsite Team -
17.07.2019 - 16:12

Βαριά ποινή σε 54χρονο για εισαγωγή ναρκωτικών

Thumbnail
Εντοπίστηκε με 64 κιλά κάνναβης

Την απόφαση του να καταδικάσει σε 14 χρόνια φυλάκιση 54χρονο Ελλαδίτη, για την υπόθεση εντοπισμού, τον περασμένο Οκτώβριο, 64 κιλών κάνναβης μέσα σε παιχνίδι λούνα παρκ, ανακοίνωσε σήμερα το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λεμεσό.

 

 Ο 54χρονος είχε συλληφθεί στις 31 Οκτωβρίου 2018, μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ σε αποθήκη που είχε ενοικιάσει στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου και στην οποίαν μετέφερε τρία παιχνίδια τύπου "γερανός", με το ένα ν` αποτελεί κάλυψη για 64 αεροστεγείς συσκευασίες με τα ναρκωτικά.

 

Υπενθυμίζεται ότι ίδιος παραδέχθηκε, σε γραπτή κατάθεση του, ότι αυτός εισήγαγε τα ναρκωτικά από τη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό άλλου προσώπου και έναντι αμοιβής 18 χιλιάδων ευρώ.

 

Η υπεράσπιση είχε υποστηρίξει πως ο πελάτης της είχε αρκεστεί στη μεταφορά των ναρκωτικών, ωστόσο το Κακουργιοδικείο έκρινε πως ο ρόλος του ήταν ουσιαστικός στην όλη επιχείρηση, καθώς ήταν αυτός που εισήγαγε και ανέλαβε να φυλάξει σε αποθήκη, που ενοικίασε ο ίδιος, τα ναρκωτικά.  

Στην απόφαση του, το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψη την παραδοχή του 54χρονου σε όλες τις κατηγορίες, αλλά την ίδια ώρα και το γεγονός πως ποτέ δεν κατονόμασε ή έδωσε οποιαδήποτε στοιχεία για τους συνεργάτες του και τον τελικό παραλήπτη.  

Λήφθηκαν ακόμη υπόψη η οικογενειακή του κατάσταση και οι προσωπικές του περιστάσεις, παλαιότερη καταδίκη του για παρόμοια αδικήματα, αλλά και το γεγονός ότι δηλώνει εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και ήδη λαμβάνει μέρος σε πρόγραμμα απεξάρτησης στις Κεντρικές Φυλακές.

Home