Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βαρώσι: Κομματικές προσλήψεις παραδέχθηκε ο «υπ. δημοσιονομικών»

Offsite Team -
18.10.2022

Βαρώσι: Κομματικές προσλήψεις παραδέχθηκε ο «υπ. δημοσιονομικών»

Πέραν των 23 χιλιάδων οι «δημόσιοι υπάλληλοι» στα κατεχόμενα

Επτά άτομα που πρόσκεινται στο τ/κ ΔΚ προσλήφθηκαν λίγο πριν το εκλογικό συνέδριο του κόμματος, ως φύλακες, στην περιοχή του Βαρωσιού που άνοιξε το καθεστώς και η Τουρκία.

Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, το θέμα είχε εγείρει ο «βουλευτής» του ΡΤΚ, Ντεβρίμ Μπαρτσίν μιλώντας στη «βουλή» για τις έκτακτες προσλήψεις στο «δημόσιο» από τα κόμματα της «συγκυβερνησης». Ο κ. Μπαρτσίν είπε ότι οι προσλήψεις έγιναν μέσω του «υπουργείου τουρισμού», όπου «υπουργός» είναι ο Φικρί Ατάογλου που είχε ξαναβάλει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΔΚ τον περασμένο μήνα.

Στην προσπάθειά του, είπε ο «βουλευτής» της αντιπολίτευσης, να κερδίσει ψήφους ο κ. Ατάογλου προσέλαβε αυτά τα 7 άτομα ως φύλακες για την περιοχή της περίκλειστης Αμμοχώστου που είναι ανοικτή και αυτές οι προσλήψεις θα κοστίζουν το χρόνο 1.437.000 ΤΛ.

Ο «υπουργός δημοσιονομικών», Αλισιάν Σιάν επιβεβαίωσε ότι αυτές οι προσλήψεις έγιναν από το «υπουργείο τουρισμού», χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

Ο Φικρί Ατάογλου επανεξελέγη τότε πρόεδρος του ΔΚ, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα στην «συγκυβέρνηση» στα κατεχόμενα, μαζί με το ΚΕΕ και το ΚΑ.

ΚΥΠΕ

Home