Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βαρώσι: Στήνουν γιορτή για το προκλητικό πικ νικ Ερντογάν (Φωτος)

Offsite Team -
15.11.2020 - 08:46

Βαρώσι: Στήνουν γιορτή για το προκλητικό πικ νικ Ερντογάν (Φωτος)

Thumbnail
Ετοιμάζουν θέρμη υποδοχή σήμερα στον Ερντογάν

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων για να κάνει το προκλητικό «πικ-νίκ».

1

Οι Τ/κ καλλωπίσαν τους δρόμους και κυκλικούς κόμβους και διαφορα σημεία στο Βαρώσι αφού τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας και τοποθέτησης δέντρων και λουλουδιών εντός της περιφραγμένης πόλης της Αμμοχώστου, ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου.

Δέντρα και τα λουλούδια που έχουν φτάσει με φορτηγά από την Τουρκία και τοποθετήθηκαν στο Βαρώσι, κοντά στις οδούς που είναι ανοικτές και το μέρος όπου θα γίνει το πικ νικ την Κυριακή.

1

Ενόψει της επικείμενης προκλητικής επίσκεψης του Τούρκου προέδρου με αισθήματα θλίψης, πόνου και οργής ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου καταδικάζουν απερίφραστα τις νέες απαράδεκτες προκλήσεις της Τουρκίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου ανακοίνωσε ότι θα να συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα η ώρα 12:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια ενόψει της επικείμενης προκλητικής επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερτογάν στις 15 Νοεμβρίου 2020 στην περίκλειστη περιοχή της πόλης μας.

5

 

Home