Βαρύ το πρόστιμο στους νεαρούς για κλοπή από δωμάτιο ξενοδοχείου

Βαρύ το πρόστιμο στους νεαρούς για κλοπή από δωμάτιο ξενοδοχείου

Βαριά καμπάνα σε εταιρεία οικοδομών- Πρόστιμο €200.000
Η απόφαση του δικαστηρίου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ σε πέντε αλλοδαπούς επισκέπτες ηλικίας 18 χρόνων, οι οποίοι παραδέχθηκαν ενοχή στην κατηγορία της κλοπής από κατοικία.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία το Σάββατο 3 Αυγούστου καταγγέλθηκε από τρία πρόσωπα, ότι άγνωστοι έκλεψαν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στην Αγία Νάπα διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και μικρά χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, από τον πρώτο παραπονούμενο κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και είδη ένδυσης και υπόδησης αξίας 300 ευρώ, από τον δεύτερο κλάπηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης αξίας 200 ευρώ και από τον τρίτο παραπονούμενο το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, είδη ένδυσης αξίας 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 210 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των πέντε ατόμων οι οποίοι διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους παραπονούμενους.  

Η Αστυνομία διενήργησε έρευνα στα δωμάτια των πέντε νεαρών και εντοπίστηκε  μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας.

Οι πέντε 18χρονοι τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο επέβαλε στον κάθε ένα από αυτούς χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ.

Home