Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βγήκαν σεργιάνι οι Αστυνομικοί - «Σφάγγουν» με πρόστιμο - ‎€8000

Offsite Team -
02.08.2020 - 01:16

Βγήκαν σεργιάνι οι Αστυνομικοί - «Σφάγγουν» με πρόστιμο - ‎€8000

Thumbnail
Απίστευτα πράματα - άφησαν αυτούς που παρανομούν και κόβουν εξώδικα στους μικρούς... 8,000 ευρώ!!!

Απίστευτα πράματα καταγράφονται απόψε (βράδυ Σαββάτου – ξημερώματα Κυριακής) σε όλη την Κύπρο με την Αστυνομία να εμφανίζεται αδίστακτη αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβολική και να μοιράζει «προστίματα» σε εστιάτορες και ιδιοκτήτες κέντρων χωρίς καμία αιτιολόγηση και χωρίς καμία δικαιολογία. 

>>> Διαβάστε ακόμη: Ικανοποίηση Γιολίτη για την ψήφιση αυστηρών προστίμων <<<

Αναγνώστης της Offsite κατήγγειλε πως απόψε (βράδυ Σαββάτου) του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 8,000 ευρώ γιατί κάποιοι θαμώνες δεν βρίσκονταν στις θέσεις τους. 

Δ

Ενώ ο ίδιος τηρούσε πλήρως τα σχετικά Διατάγματα, όπως πχ αριθμό θαμώνων, αποστάσεις, μέτρα από το προσωπικό, αστυνομικοί σε έφοδο τους, εντόπισαν πως κάποιοι θαμώνες δεν βρίσκονταν στις θέσεις τους και ως εκ τούτου του εξέδωσαν εξώδικο ύψους 8,000 ευρώ. 

«Είναι απαράδεκτο. Αντί αν πάνε εκεί που πραγματικά παραβιάζονται τα Διατάγματα ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να λένε την επαύριον στα ΜΜΕ ότι επέβαλαν την τάξη. Είναι απαράδεκτοι», σημείωσε συγκεκριμένα στην Offsite. 

Πάντως και από τις φωτογραφίες που έχουμε αλλά και από μάρτυρα στο συγκεκριμένο κέντρο στον Πρωταρά,  φαίνεται πως η Αστυνομία εμφανίστηκε με υπερβάλλοντα ζήλο. 

Δ

Home