Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βιασμός ανήλικης Αγ. Νάπα: Ένοχοι οι δύο νεαροί

Offsite Team -
07.04.2022

Βιασμός ανήλικης Αγ. Νάπα: Ένοχοι οι δύο νεαροί

Thumbnail
Βασική μάρτυρας κατηγορίας ήταν η 17χρονη και η μαρτυρία της κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο ως αξιόπιστη

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου έκρινε χθες Τετάρτη 6 Απριλίου, ένοχους δύο νεαρούς από τη Λευκωσία οι οποίοι κατηγορούνταν για βιασμό ανήλικης στην Αγία Νάπα το καλοκαίρι του 2020.

 

Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο ήταν 17 χρόνων.

 

Βασική μάρτυρας κατηγορίας ήταν η 17χρονη και η μαρτυρία της κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο ως αξιόπιστη με αποτέλεσμα η απόφαση του Δικαστηρίου να είναι καταδικαστική για τους δύο νεαρούς ηλικίας 20 ετών οι οποίοι κατά τον επίδικο χρόνο ήταν γνωστοί με την ανήλικη.

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα, όπου διασκέδασαν.  

Ωστόσο ενώ η νεαρή ήταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών, οι δύο 20χρονοι την μετέφεραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου ήλθαν σε συνουσία μαζί της χωρίς την θέλησή της.  

Το Κακουργιοδικείο όρισε την Τετάρτη 13 Απριλίου ως ημερομηνία κατά την οποία οι συνήγοροι υπεράσπισης τους θα αγορεύσουν για σκοπούς μετριασμού των ποινών, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως οι δύο κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση.

ΚΥΠΕ

 

Home