Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βίντεο: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στον χώρο φιλοξενίας στην Πάφο

Offsite Team -
21.05.2022

Βίντεο: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στον χώρο φιλοξενίας στην Πάφο

Ο χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Eπεισόδια προκλήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής μεταξύ ασυνόδευτων ανηλίκων μπροστά από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στην Πάφο ενώ αποτράπηκε κλιμάκωση της κατάστασης μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας.

Όπως φαίνετα και στο βίντεο που ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Πάφου ο χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους αλλοδαπούς να ρίχνουν καρέκλες και τραπέζια, ενώ χτυπιούνταν μεταξύ τους με ξύλα.

Ο Φαίδωνας Φαίδωνος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες στην αδυναμία του Κράτους για διαχείρηση του ζητήματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στις 18:30 το απόγευμα της Παρασκευής στον Χώρο Φιλοξενίας ανήλικων δημιουργήθηκε ένταση. Συγκεκριμένα, όπως είπε, δύο ομάδες ανηλίκων ήρθαν σε συμπλοκή εντός του χώρου και έξω από το χώρο του ξενοδοχείου που διαμένουν. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης μετέβησαν στην σκηνή και μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας αποτράπηκε περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε άτομα και δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και ακολούθως πήραν εξιτήριο.

Εξάλλου σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου αιτία των επεισοδίων φέρεται να  ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ των εμπλεκομένων ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο.  Αστυνομική δύναμη παρέμεινε επί τόπου μέχρι και τις πρωινές ώρες. 

Οι εξετάσεις για την υπόθεση των επεισοδίων συνεχίζονται. 

Δείτε ΕΔΩ η πιο κάτω το βίντεο:

 

Home