Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στην κατοχή 27χρονου

Offsite Team -
07.02.2021 - 18:51

Βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στην κατοχή 27χρονου

Thumbnail
Συνελήφθη από την Αστυνομία

Ηλεκτρονικά αρχεία βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων εντοπίστηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά από επιχείρηση έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από εξετάσεις που έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εγέρθηκαν υποψίες ότι χρήστης του διαδικτύου κατείχε και κατέστησε διαθέσιμο προς διαμοιρασμό, αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 27χρονου υπόπτου, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν σήμερα σε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην κατοικία του, από όπου παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που ο ύποπτος είχε στην κατοχή του.

Μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων που διενήργησαν αρχικό έλεγχο σε έναν από τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εντόπισαν στον υπολογιστή αρχεία βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη από τα μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία, διανομής, διάδοσης ή μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας και προσφοράς ή παροχής πληροφοριών για παιδική πορνογραφία.

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home