Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βλάβη στο αντλιοστάσιο του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας

Offsite Team -
24.05.2019 - 21:16

Βλάβη στο αντλιοστάσιο του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας

Thumbnail
 Επί τόπου βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα ο Αναπληρωτής Διευθυντής και υπάλληλοι του ΣΑΛ για επίλυση του προβλήματος

Ο Δήμος Λακατάμιας ενημερώνει το κοινό ότι από νωρίς το πρωί έχει διαπιστωθεί πρόβλημα στο αντλιοστάσιο του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας, στην Ανθούπολη.  

 Επί τόπου βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα ο Αναπληρωτής Διευθυντής και υπάλληλοι του ΣΑΛ, οι οποίοι εργάζονται για  επίλυση το προβλήματος. Για το θέμα έχει ενημερωθεί πλήρως η Υπηρεσία περιβάλλοντος λειτουργοί της οποίας έχουν επισκεφθεί το χώρο.

 Για την ταχύτερη επίλυση του προβλήματος, θα κλείσει μια λωρίδα από την κάθε κατεύθυνση της Λεωφόρου Αγ. Γεωργίου. Όπως μας έχει ενημερώσει το ΣΑΛ, το έργα  αναμένεται να ολοκληρωθούν  το Σαββατοκύριακο. Παρακαλούμε το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της αστυνομίας.  

 

 

Επιστρέφει η μάσκα - Που θα είναι υποχρεωτική ξανά

Offsite Team -
27.06.2022 - 21:46

Επιστρέφει η μάσκα - Που θα είναι υποχρεωτική ξανά

Αύριο αποφάσεις από Υπουργικό - Λεπτομέρειες

Μετά και την αύξηση των κρουσμάτων και την ανησυχία που επικρατεί  το τελευταίο διάστημα, ο υπουργός Υγείας ζήτησε και πήρε εισηγήσεις από τους επιδημιολόγους για τυχόν επαναφορά νέο μέτρων.

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας αφού έφτασαν ενώπιον του οι εισηγήσεις αποφάσισε όπως στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικό Συμβουλίου που είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί πάρει πρόταση για υποχρεωτική μάσκα σε φαρμακεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος στην παρούσα φάση είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας.

Σημειώνεται ότι κάποια μέλη της ΣΕΕ εισηγήθηκαν στον υπουργό όπως επιστρέψουν οι μασκες σε εργαζόμενους στην εστίαση κάτι που για την ώρα δεν θα πάει στο υπουργικό για έγκριση. 

Home