Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρήκαν δυο άντρες να ζουν σαν σκλάβοι - Σε δίκη 2 πρόσωπα

Offsite Team -
09.09.2020 - 16:34

Βρήκαν δυο άντρες να ζουν σαν σκλάβοι - Σε δίκη 2 πρόσωπα

Thumbnail
Παραπομπή υπόθεσης ενώπιον Κακουργιοδικείου

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, για εκδίκασή της παραπέμφθηκε σήμερα, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η υπόθεση εμπορίας και εκμετάλλευσης προσώπων.

 

Σήμερα το πρωί 55χρονος και 30χρονος, που τελούσαν υπό κράτηση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση.

 

Το Δικαστήριο παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, με την επόμενη δικάσιμο να ορίζεται στις 13 Οκτωβρίου 2020.

 

Όσον αφορά στους δύο συλληφθέντες, ο 30χρονος παρέμεινε υπό κράτηση, ενώ για τον 55χρονο το Δικαστήριο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος, αφού παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και υπογράψει χρηματική εγγύηση, ύψους €100,000. Επίσης, ο 55χρονος υποχρεούται να παρουσιάζεται καθημερινά σε Αστυνομικό Σταθμό.

 

Οι πιο πάνω, συνελήφθησαν την 31η Αυγούστου 2020, μετά από έρευνα της Αστυνομίας, σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, είχαν εντοπιστεί δύο πρόσωπα, τα οποία φέρονται να βρίσκονταν περιορισμένα εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, παρά τη θέλησή τους και έφεραν εμφανή τραύματα σε όλο τους το σώμα.

 

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, τα εν λόγω πρόσωπα αναγνωρίστηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, ως θύματα εμπορίας με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση.

 

 

 

Home