Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η ασθενής χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί ενώ νέα διαταραχή αναμένεται εκ νέου από αργά το βράδυ της Πέμπτης.

To απόγευμα καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι  μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κοντά στα παράλια. Αρχικά πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ανατολικά παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια, λίγο ψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος για να καταστεί το απόγευμα συννεφιασμένος ενώ στα δυτικά και τα ορεινά θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση για να κυμανθεί σε χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.  

Home