Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

CPT: Ανακοίνωση για τροχαίο με λεωφορείο στη Λευκωσία

Offsite Team -
02.12.2022 - 22:19

CPT: Ανακοίνωση για τροχαίο με λεωφορείο στη Λευκωσία

Αφορμή το περιστατικό πρόσκρουσης λεωφορείου σε κατάστημα στην πλατεία Σολωμού

Με αφορμή το περιστατικό πρόσκρουσης λεωφορείου σε κατάστημα στην πλατεία Σολωμού, η εταιρεία Cyprus Public Transport απαντά ότι το περιστατικό ερευνάτε.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές χειρίζονται το θέμα, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση της εταιρείας και διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν και σε συνεργασία μαζί με την εταιρεία παρέχουν κάθε βοήθεια και πληροφορία ζητείται.  

>>Διαβάστε επίσης: VIDEO: Λεωφορείο μπήκε σε κατάστημα – Κέντρο Λευκωσίας<<

Αναμένουν νεότερα σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών και θα δωθούν περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές είναι διαθέσιμες. 

Η εταιρεία εκφράζει απολογίες στο επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που υπέστη.

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή ανακοίνωση:

«Ερευνούμε το περιστατικό που αφορά σε ένα λεωφορείο μας στην πλατεία Σολωμού. Αυτή τη στιγμή οι αρχές χειρίζονται το θέμα και διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν και εμείς σε συνεργασία μαζί τους παρέχουμε κάθε βοήθεια και πληροφορία μας ζητείται.  Αναμένουμε νεότερα σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών και θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές είναι διαθέσιμες. Θέλουμε να εκφράσουμε τις απολογίες μας στο επιβατικό μας κοινό για την ταλαιπωρία που υπέστη».

 

 

Home