Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δεν σκέφτηκαν ούτε τους χώρους αναπήρων -138 καταγγελίες σε Πάφο

Offsite Team -
17.01.2022 - 10:14

Δεν σκέφτηκαν ούτε τους χώρους αναπήρων -138 καταγγελίες σε Πάφο

Πολλές τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο τριήμερο

H αστυνομική διεύθυνση Πάφου στην προσπάθεια της για μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων αλλά διαρρήξεων και κλοπών διοργάνωσε το τελευταίο τριήμερο από τις 06:00 το πρωί της 14ης Ιανουαρίου  μέχρι σήμερα στις 06:00 το πρωί  μηχανοκίνητες και πεζές περιπολίες στην Πάφο και στο δευτερεύων οδικό δίκτυο, στο πλαίσιο των οποίων έγιναν 138 καταγγελίες. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου από τους ελέγχους των περιπόλων το τελευταίο τριήμερο,  έγιναν συνολικά 138 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 14 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 2 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 2 για οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, 36 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας , 3 καταγγελίες για οδήγηση οχήματος χωρίς ασφάλεια , 4 καταγγελίες για οδήγηση σε χώρο αναπήρων και  77 άλλες καταγγελίες. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Κατασχέθηκαν επίσης είπε ο κ. Ιωάννου , 3 οχήματα τα οποία κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για συμπλήρωση εξετάσεων για διερευνώμενες τροχαίες υποθέσεις. Όσον αφορά την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων σημειώθηκαν 6 οδικές συγκρούσεις , εκ των οποίων οι 2 συγκρούσεις είναι με ελαφρά τραυματίες και οι υπόλοιπες 4 με υλικές ζημιές. Ακόμη τέσσερα πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Home