Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διαδήλωση κατά της μάσκας στη Λευκωσία (Φώτος - Βίντεο)

Offsite Team -
24.10.2020 - 18:55

Διαδήλωση κατά της μάσκας στη Λευκωσία (Φώτος - Βίντεο)

Thumbnail
Συμπολίτες μας βγήκαν στους δρόμους και φώναξαν κατά της μάσκας

Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της μάσκας και των μέτρων κατά του κορωνοϊού πραγματοποιήσαν, συμπολίτες το απόγευμα του Σάββατου (24/10) στο κέντρο της Πρωτεύουσας.

Η διαμαρτυρία είχε ως αφετηρία το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ στη συνεχεία κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Λευκωσίας, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα κατά των μέτρων.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε πιο κάτω, οι διαδηλωτές δεν φορούν προστατευτική μάσκα, ενώ καμιά απόσταση δεν υπάρχει μεταξύ τους.

Να σημειώσαμε ότι η πορεία συνοδεύεται από μέλη της Αστυνομίας, ενώ όπως πληροφορούμαστε μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία από πλευράς των Άρχων για μη χρήση μάσκας.

Η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για τα διαμαρτυρία και τις καταγγελίες

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία, ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει την ίδια πρακτική με προηγούμενες φορές, σε σχέση με τις καταγγελίες αναφορικά με τη μη χρήση μάσκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Λ/σια, θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική όπως και τις προηγούμενες φορές. Θα αξιολογηθεί φωτογραφικό υλικό [φωτογραφίες – Βίντεο κλπ] και όσα πρόσωπα ταυτοποιηθούν που δεν έφεραν μάσκες, θα καταγγελθούν εξωδίκως»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

1

2

3

4

Home