Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διαμαρτυρήθηκαν Τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές

Offsite Team -
12.05.2020 - 16:54

Διαμαρτυρήθηκαν Τ/κ που εργάζονται στις ελεύθερες περιοχές

Thumbnail
Τι ζητούν

Ετοιμότητα να διεκδικήσουν με πιο δυναμικό τρόπο τα νόμιμα δικαιώματά τους εξέφρασαν οι Τ/κ εργαζόμενοι στις ελεύθερες περιοχές οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη «βουλή» ζητώντας την παρέμβαση των «βουλευτών» μετά την αρνητική απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» χθες να τους δοθεί άδεια για να προσέρχονται στην εργασία τους.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέγνωσαν έξω από την «βουλή» μια γραπτή ανακοίνωση, λέγοντας ότι κατά την περίοδο της πανδημίας αυτοί δεν μπήκαν απλώς στα δύσκολα, «έχουμε βουλιάξει σε αυτά».

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Βλέπουμε, συνέχισαν, ότι όσο δεν μπορούμε να υψώσουμε την φωνή μας, εσείς – απευθυνόμενοι προς τους «βουλευτές» - που μας εκπροσωπείτε, συνεχίζετε να «μας περιπαίζετε». Ζήτησαν άμεση λύση στο πρόβλημά τους ιδιαίτερα από τους «βουλευτές» των «κυβερνώντων» κομμάτων, επικρίνοντάς τους ότι δεν κάνουν τίποτε για να λύσουν τα οικονομικά προβλήματα το κόσμου.

 

Να ξέρετε ότι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες αυτού του τόπου είμαστε εμείς, αναφέρθηκε επίσης στην ανακοίνωση. Εάν δεν βρεθεί μόνιμη λύση στα προβλήματά τους θα διεκδικήσουν πιο δυναμικά τα νόμιμα δικαιώματά τους, πρόσθεσαν.

ΚΥΠΕ

Home