Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διατάχθηκε έρευνα για την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε όχημα

Offsite Team -
17.11.2021 - 11:10

Διατάχθηκε έρευνα για την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε όχημα

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σφαίρα να προερχόταν από το πεδίο βολής

Έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες αδέσποτη σφαίρα κτύπησε και έσπασε το παράθυρο του οχήματος άνδρα 62 ετών, χθες στον παλιό δρόμο Κόρνου προς Δελίκηπο, ξεκίνησαν τόσο η Αστυνομία όσο και η Εθνική Φρουρά.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Μιλώντας στο Τρίτο, ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Αμυνας Χρίστος Πιερής,  είπε ότι ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, έδωσε αμέσως οδηγίες σε ανώτερο αξιωματικό για διεξαγωγή έρευνας και να προβεί σε προσομοίωση της χθεσινής βολής, η οποία εκείνη την ώρα διεξαγόταν στο πεδίο βολής της Σιάς.

Ο κύριος Πιερής, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σφαίρα να προερχόταν από το πεδίο βολής. Υπέδειξε όμως, πως επειδή επρόκειτο για τις πρώτες βολές νεοσύλλεκτων στρατιωτών,  τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μάλιστα, είπε, τοποθετούνται μέχρι και αλυσίδες γύρω από τα όπλα, ώστε να μην υπάρχει ευχέρεια να κινηθεί προς οποιανδήποτε κατεύθυνση, εκτός του πεδίου βολής.

Εξέφρασε επίσης έκπληξη για το ότι η βολίδα, την οποία εντόπισε ο εξηντα-δυάχρονος στο εσωτερικό του οχήματός του, ήταν εντελώς αναλλοίωτη.

Πηγή: riknews

Home