Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διέρρηξαν εξοχική κατοικία και άρπαξαν χρυσαφικά και εργαλεία

Offsite Team -
08.10.2020

Διέρρηξαν εξοχική κατοικία και άρπαξαν χρυσαφικά και εργαλεία

Thumbnail
Μετά από περαιτέρω εξετάσεις για την υπόθεση αυτή προέκυψε μαρτυρία εναντίον 16χρονου κατοίκου της περιοχής.

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής εξοχικής κατοικίας διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας στην κοινότητα Κελοκεδάρων κατήγγειλε χτες στον αστυνομικό σταθμό Κελοκεδάρων ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του και απέσπασαν απ’ αυτή διάφορα εργαλεία, δεντροκοπτική μηχανή, διάφορα μηχανήματα αλλά και χρυσαφικά, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κελοκεδάρων μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα στοιχεία με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις για την υπόθεση αυτή προέκυψε μαρτυρία εναντίον 16χρονου κατοίκου της περιοχής, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο 16χρονος αναζητήθηκε, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί στο παρόν στάδιο.

Εξάλλου, σε μια άλλη περίπτωση, η Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεση κλοπής από ενοικιαστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 70χρονος, ο οποίος διατηρεί κατοικία στην Πάφο την οποία ενοικίαζε σε έναν 38χρονο, κατήγγειλε ότι ο 38χρονος φεύγοντας από το διαμέρισμα απέσπασε κουζίνα υγραερίου και άλλα αντικείμενα που υπήρχαν εντός αυτού.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, ο 38χρονος εντοπίστηκε και ανακρινόμενος στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, αρνήθηκε ότι έχει ανάμειξη στην υπόθεση.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home