Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δημ. Αραδίππου & ΚΟΑ: Συζήτησαν για περιφερειακό γηπέδο σε Κελιά

Offsite Team -
02.12.2022 - 20:37

Δημ. Αραδίππου & ΚΟΑ: Συζήτησαν για περιφερειακό γηπέδο σε Κελιά

Το θέμα της δημιουργίας Περιφερειακού γηπέδου στη Κοινότητα Κελιών συζήτησαν ο Ευαγγελίδης & ο Μιχαηλίδης

Το θέμα της δημιουργίας Περιφερειακού γηπέδου στη Κοινότητα Κελιών συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέφερε ότι το θέμα θα τεθεί ενώπιον του Δ.Σ. του ΚΟΑ.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού αναφέρεται ότι «συνάντηση με τον Δήμαρχο Αραδίππου Βαγγέλη Ευαγγελίδη είχε σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης. Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν το κοινό αίτημα για δημιουργία Περιφερειακού γηπέδου στα Κελιά».

Προστίθεται ότι «ο Πρόεδρος του ΚΟΑ άκουσε με ικανοποίηση τις θέσεις των Αρχών της περιοχής και ανέφερε πως το θέμα θα τεθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού για να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

Σημειώνεται ότι «παρόντες στη συνάντηση από πλευράς ΚΟΑ ήταν επίσης το μέλος του Δ.Σ Σωτήρης Αδάμου, η Λειτουργός Αυγή Νεοκλέους και ο Νομικός Σύμβουλος Σωτήρης Σαμψών. Μαζί με τον Δήμαρχο Αραδίππου παρευρέθηκαν στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ, ο Κοινοτάρχης Τρούλλων Σπύρος Πάμπουλος, ο Κοινοτάρχης Κελιών Πανίκος Τυρίμου και ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Καρεκλάς».

ΚΥΠΕ

Home