Δήμαρχος Παραλιμνίου: Το 3% της Αμμοχώστου νοσεί από κορωνοϊό

Δήμαρχος Παραλιμνίου: Το 3% της Αμμοχώστου νοσεί από κορωνοϊό

Νέα έκκληση από τον Θεόδωρο Πυρίλλη για τήρηση των μέτρων

Το 3% το πληθυσμού της Αμμοχώστου νοσεί από κορωνοϊό αναφέρει ο Δήμαρχος του Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του, ο κ. Πυρίλλης αναφέρει ότι μέχρι στιγμής η πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχουμε γνωστοποιεί ότι το 3% του πληθυσμού της επαρχίας Αμμοχώστου νοσεί από κορωνοϊό, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός στο σύνολο του αριθμητικού μας πληθυσμού.

Παράλληλα έκανε ακόμα μια φορά έκκληση για τήρηση των μέτρων.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

«Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,

Τα κρούσματα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αυξάνονται καθημερινά, σε ανησυχητικό βαθμό. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση στη μάζα του πληθυσμού μας. Μέχρι στιγμής η πιο πρόσφατη ενημέρωση που έχουμε γνωστοποιεί ότι το 3% του πληθυσμού της επαρχίας Αμμοχώστου νοσεί από κορωνοϊό, αριθμός ιδιαίτερα υψηλός στο σύνολο του αριθμητικού μας πληθυσμού. Αύριο, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου θα διεξάγονται δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας, για ανίχνευση της νόσου COVID-19 από τις 8.30 π.μ. -5 μ.μ.

Συστήνω σε όλες/όλους τις/τους συνδημότισσες/συνδημότες μας, να μετέχουν ενεργά στους δειγματολογικούς ελέγχους και παράκλησή μου είναι τουλάχιστον ένα μέλος από κάθε οικογένεια να κάνει την εξέταση ώστε να έχουμε πραγματική εικόνα για το τι συμβαίνει.

Καλώ ιδιαίτερα τις/τους νέες/νέους μας να μειώσουν τις επαφές τους και να τηρούν αυστηρά τα μέτρα έτσι ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα δικούς μας ανθρώπους. #covid_19

☑️Τηρούμε τα μέτρα

☑️Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας!

☑️Χρειάζεται αίσθημα ευθύνης και αυτοπροστασία για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.»

1

Home