Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δήμος Αγλαντζιάς: Πρόσφερε δωρεάν μάσκες στους μαθητές γυμνασίων

Offsite Team -
14.09.2020 - 16:15

Δήμος Αγλαντζιάς: Πρόσφερε δωρεάν μάσκες στους μαθητές γυμνασίων

Thumbnail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Ο Δήμος Αγλαντζιάς προμήθευσε με 800 προστατευτικές μάσκες τους μαθητές των δύο γυμνάσιων

Με στόχο να συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού́ της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Αγλαντζιάς προμήθευσε με 800 προστατευτικές μάσκες τους μαθητές των δύο γυμνάσιων που βρίσκονται στα δημοτικά́ όρια της Αγλαντζιάς.

Ανακοίνωση του Δήμου Αγλαντζιάς αναφέρει ότι "τις προστατευτικές μάσκες παρέδωσαν σήμερα στο πλαίσιο επίσκεψης στα δύο γυμνάσια της Αγλαντζιας, ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, συνοδευόμενος από́ μέλη του Δημοτικού́ Συμβουλίου, τον Δημοτικό́ Γραμματέα Χάρη Τσαγγαρίδη και τον Αντιπρόεδρο της Σχολικής Εφορίας, Δημήτρη Ιωάννου.

dimos-aglantzias-maskes

Οπως δήλωσε ο  Δήμαρχος Αγλαντζιάς  η πανδημία ανέτρεψε την καθημερινότητα και τις συνήθειες όλων μας, δημιουργώντας σοβαρά́ προβλήματα και ευχήθηκε να επιστρέψουμε σε συνθήκες ομαλότητας το συντομότερο.

«Από́ την πλευρά́ μας ως Δήμος Αγλαντζιάς θεωρήσαμε ελαχίστη υποχρέωσή μας να προμηθεύσουμε τους μαθητές μας με προστατευτικές μάσκες, σε μια κίνηση με συμβολικό́ χαρακτήρα" είπε ο Δήμαρχος.

Ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά́, "καλή́ σχολική́ χρονιά́ με την ελπίδα να επιστρέψουμε το συντομότερο σε συνθήκες ομαλότητας, σημειώνοντας ότι ως τότε, το ελάχιστο που μπορεί́ να κάνει ο καθένας από́ εμάς ανεξαρτήτως ηλικίας είναι να προστατεύσει τον εαυτό́ και τους γύρω του και αυτό́ ήταν το νόημα πίσω από́ αυτή́ μας την απόφαση".

ΚΥΠΕ 

Home