Δήμος Λεμεσού: Κανένας εφησυχασμός στη μάχη κατά της πανδημίας

Δήμος Λεμεσού: Κανένας εφησυχασμός στη μάχη κατά της πανδημίας

Παρά τα αισιόδοξα μηνύματα από τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για τη Λεμεσό, δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός στο Δήμο Λεμεσού, ο οποίος διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να λαμβάνει αυστηρά μέτρα και είναι έτοιμος ακόμη και για στοχευμένους διαγωνιστικούς ελέγχους, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού ευχαριστεί τους δημότες που  "στη συντριπτική τους πλειοψηφία, με πειθαρχία και θρησκευτική ευλάβεια ακολουθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό" και τους καλεί να συνεχίσουν "με ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα μέχρι τέλους".

"Ως Δήμος Λεμεσού, έχουμε άμεσα προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων για πρόληψη και προστασία από τον κορωνοϊό, ενώ είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ενισχύσουμε και αναβαθμίσουμε τα μέτρα όποτε αυτό κρίνεται σκόπιμο", προστίθεται.

Ο Δήμος διαβεβαιώνει ότι, εάν και εφόσον υπάρξει σχετική υπόδειξη από τις αρμόδιες αρχές, είναι έτοιμος να υποστηρίξει τη διενέργεια στοχευμένων διαγνωστικών ελέγχων και υπενθυμίζει πως "από την αρχή της πανδημίας, ο Δήμος Λεμεσού βρίσκεται στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας υποστηρίζοντας και ενισχύοντας κάθε μέτρο που αποσκοπεί στην προστασία των πολιτών και στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας".

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την ευγνωμοσύνη του κόσμου της Λεμεσού προς "τους μαχητές της πρώτης γραμμής, στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ".

Home