Δημ.Συμβούλιο Αμ/στου: Προσφέρει 3 χιλ. στο νοσοκομείο αναφοράς

Δημ.Συμβούλιο Αμ/στου: Προσφέρει 3 χιλ. στο νοσοκομείο αναφοράς

Για να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες

Ποσό τριών χιλιάδων ευρώ προσφέρει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.  

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου ομόφωνα αποφάσισε όπως παραχωρήσει ποσόν ύψους 3000 ευρώ στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που αντιμετωπίζει ως μια νευραλγική νοσοκομειακή μονάδα πρώτης γραμμής».

 

Ο Δήμος προτρέπει τους Αμμοχωστιανούς «όπως συμμορφώνονται με τις εκάστοτε οδηγίες της κυβέρνησης και του επιστημονικού κόσμου της Κύπρου και να συμβάλουν θετικά στη διαχείριση αυτής της σοβαρής κρίσης κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

Ο Δήμος Αμμοχώστου στην ανακοίνωση του εκφράζει «τον θαυμασμό και την αμέριστη συμπαράσταση του στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της Κύπρου  που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή  και δίνει τη μεγάλη  μάχη με τον αόρατο εχθρό».

 

Αυτή η μάχη, καταλήγει η ανακοίνωση «θα περάσει σύντομα και θα είμαστε πάλι σε θέση να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες. Μένουμε σπίτι για το δικό μας καλό και ολόκληρης της πατρίδας μας».

ΚΥΠΕ

 

Home