Διώκονται ποινικά 3 πρόσωπα για τον fake θάνατο 12χρονου

Διώκονται ποινικά 3 πρόσωπα για τον fake θάνατο 12χρονου

Έδωσε συγκατάθεση ο Γενικός Εισαγγελέας

Τη συγκατάθεσή του για άσκηση ποινικής δίωξης κατά τριών προσώπων σε σχέση με την υπόθεση διάδοσης ψευδούς είδησης θανάτου 12χρονου μετά από εμβολιασμό έδωσε την Τρίτη ο Γενικός Εισαγγελέας. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Απόφαση την οποία ανάρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας «Έδωσα σήμερα συγκατάθεση για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά τριών προσώπων σε σχέση με την υπόθεση διάδοσης ψευδούς είδησης θανάτου 12χρονου μετά από εμβολιασμό».

1

Θυμίζουμε ότι ο φάκελος της υπόθεσης που αφορούσε τη διάδοση ψευδούς είδησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δήθεν θάνατο 12χρονου μετά από εμβολιασμό ολοκληρώθηκε στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία για συγκατάθεση για να ασκηθεί ποινική δίωξη.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τη λειτουργό Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας Ελένη Κωνσταντίνου «από την πρώτη στιγμή που καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείο Αστυνομίας το εν λόγω περιστατικό ξεκίνησαν έρευνες με εντατικούς ρυθμούς και στο πλαίσιο των εξετάσεων ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται στην εν λόγω υπόθεση».

Home